Το «Μαζί για το Παιδί» τιμά το Ίδρυμα Κανελλοπούλου

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Βραβείων «Μαζί για το Παιδί» στην αίθουσα της Παλιάς Βουλής παρουσία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

«Η ιδέα των βραβείων «Μαζί για το Παιδί» προέκυψε από την επιθυμία να θεσπίσουμε ένα θεσμό βραβείων, αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής, φιλοδοξώντας να αναδείξουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν αθόρυβα και ταπεινά συγκινητική προσήλωση στο συνάνθρωπό μας σε ανάγκη», αναφέρει ο Πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Μπαρτσόκας.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τα βραβεία:

  • «Έργο Ζωής», τη Μαρία Μποβολή για την ίδρυση του Κέντρου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.
  • «Μάθημα Ζωής», το Νίκο Βουλγαρόπουλο για το πολύπλευρο έργο του στην υποστήριξη ανθρώπων με αναπηρία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε τιμητική μνεία στο σπουδαίο εθελοντικό έργο της Αγάθης Δουρμούσογλου, Αντιπροέδρου της ΕΛΕΠΑΠ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους υποστηρικτές της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», μεταξύ των οποίων ήταν και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλόπουλου. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νέλλος Κανελλόπουλος.

Ο Νέλλος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από την Άννα Ανδρεάδη, Γενική Γραμματέα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».