Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία»

Χορηγία για το έργο ανακούφισης συνανθρώπων μας

09.03.2013

Χορηγία προς τη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» για το έργο ανακούφισης των συνανθρώπων μας που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Η «Γαλιλαία» ιδρύθηκε ως Εκκλησιαστικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικολάου, το Μάρτιο του 2010.

Σκοπός της είναι να προλαμβάνει και να ανακουφίζει τα συμπτώματα- ψυχικά και σωματικά- που προκαλεί μία νόσος απειλητική για τη ζωή. Δεν αντικαθιστά τη θεραπεία που ακολουθεί ο ασθενής, αλλά παρέχεται συμπληρωματικά με αυτή. Στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλη τη χρονική περίοδο της νόσου, από τη διάγνωση μέχρι την ύφεση ή την υποτροπή και το τελικό στάδιο. Στο πλαίσιο της φροντίδας επίσης στηρίζεται η οικογένεια σε όλη την πορεία της ασθένειας, καθώς και κατά την περίοδο του θρήνου και πένθους. Στελεχώνεται από εξειδικευμένη ομάδα λειτουργών υγείας που περιλαμβάνει γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγο, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσικοθεραπευτή και ιερέα.

www.galilee.gr