Το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, που δημιούργησαν ο Παύλος και η Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου το 1999. Το Ίδρυμα έχει ανάγει σε προτεραιότητες του την προβολή της Ελληνικής Τέχνης, τη διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού, την προαγωγή της Εκπαίδευσης, καθώς και την ανάληψη και υποστήριξη δράσεων που αφορούν ευάλωτα άτομα και κοινωφελείς φορείς.

«Με τον Παύλο περισσότερο απ’ όλα μας ένωσε η μεγάλη αγάπη μας για τον τόπο μας και την ιστορία του, γιατί εκείνος πάνω απ’ όλα ήταν Έλληνας»
Ιδρυτές
Ιδρυτές
 home1_el.svg
 home1_el.svg
 home2_el.svg
 home2_el.svg
 home3_el.svg
 home3_el.svg
Πρόσφατα νέα
Ίδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.